Blog

 In ons blog schrijven wij over onze visie op het gebied van leren, mindfulness en kindercoaching. Daarnaast geven we tips en adviezen bij de opvoeding van kinderen.

5 tips voor het leren van je kind

(2 min. leestijd) Kan je kind nog moeilijk de leerstof onthouden? Komt de stof er niet in, maar heb je wel het gevoel dat er meer inzit? 5 tips om uit te proberen met je kind. #1. Plaatjes Bij het onthouden van woordjes, spellingcategorieën en andere typische...

HELP! Mijn kind heeft ADHD!!~!

(3,5 min leestijd) Mijn hele leven heb ik al een AD(H) D brein. Het vliegt soms op hol, schiet alle kanten op en heeft een hoop moeten leren. Ben ik ziek? Nee! Sommige mensen twijfelen zelfs aan het bestaan van AD(H)D. Bestaat het wel? Who cares! Dit is wie ik ben. Ik...


Leerbox uitstekend is een initiatief van Jan Hoetmer. Hij is als docent werkzaam op verschillende scholen in Amsterdam en omgeving. Jan is dit leerplatform gestart om het leren bij kinderen te stimuleren en het algehele onderwijs te innoveren.

Er is altijd een moment waarop je weerstand ervaart. Wie ben jij? Hoe focus je je? Wat heb je nodig om de volgende hindernis te overwinnen? Als je op een jonge leeftijd over jezelf en je hersenen leert, geldt voor de rest van je leven: nooit meer leren! Voor altijd plezier, overzicht en inzicht in je eigen ontwikkeling!

Volg ons:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: